بخش/واحد: تغذیه |
|
مسئول واحد |
فهیمه فروزنده کارشناس ارشد تغذیه |
آموزش های بخش |
آشنایی به بیماری های مختلف و رژیم مربوط به هر بیماری(کارشناس تغذیه) پخت غذاهای تعیین شده در لیست برنامه هفتگی(آشپز) آشنایی با فنون آشپزی نحوه شستن و ضدعفونی کردن ظروف و مواد غذایی |
واحدهای زیر مجموعه |
|
قوانین ،مقررات و دستورالعمل های واحد |
حضور به موقع در محل کار رعایت نظافت عمومی پخت و سرو به موقع وعده های غذایی تهیه لیست بیماران و پرسنل شست و شو و ضد عفونی کردن ظروف و مواد غذایی |
شرح وظایف |
مشاوره و رژیم درمانی بیماران بستری در بخش های ویژه، زنان باردار و مادران پرخطر، اطفال، بیماران قلبی، کلیوی و... تدوین برنامه غذایی هفتگی بیماران و پرسنل تهیه لیست مواد اولیه مصرفی در آشپزخانه بیمارستان سفارش و تحویل گرفتن مواد اولیه تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی رسیدگی به نظافت آشپزخانه |
شماره تماس |
07142227080-3 داخلی:211 |